ویژگی مهم عسل آن است که این مادهٔ طبیعی به شرط دوری از رطوبت، در مدت طولانی فاسد نمیشود. برای نگهداری بعضی مواد به دور از فساد هم از آن استفاده میشود مثلا شاهتوت را با آن مخلوط میکنند و هر چند روز یک بار آن را وارونه میکنند تا عسل به همه جای آن برسد و بدین طریق شاهتوت تا یک سال فاسد نمیشود.[۴] دیگر آنکه این ماده فقط در صورتی ارزش غذایی خود را از دست میدهد که بیش از ۶۰ درجه حرارت ببیند. عسل از قدیم جهت طعمدهی یا تغییر مزهٔ داروها مورد استفاده بودهاست. قدمت استفاده از عسل در مصر حداقل به ۲۲۰۰ تا۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح میرسد. مصریان قدیم از عسل دست کم به صورت ۹۰۰ فراورده بهره میبردهاند. محصول سالانهٔ عسل در جهان حداقل ۳۰۰٫۰۰۰ تن است.
خرید عسل طبیعی 09359614048
نظرات شما عزیزان: